Bart Bulthuis

Geboren 1960 in Amsterdam.


Ik ben een nomade met 61jaar levenservaring. Onbewust zocht ik in moeilijke tijden de natuur op en de natuur gaf mij steeds weer wat ik nodig had.

Ik vond er: krachtplaatsen, schoonheid, rust, liefde en heling. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd coach en heb ik een eigen praktijk. Ik heb een positieve uitstraling, gevoel voor humor, luister en verbind me goed met je en geniet van het leven.

Levensenergie, liefde en vrijheid zijn de drijfveren op mijn levenspad. Dat we allemaal een zijn en verbonden met elkaar en onderdeel van een groot universum,  kan ik dagelijks ervaren. Het geeft mij kracht om dit besef te leven met anderen te delen en aan anderen over te dragen.


Namaste Bart

Prijzen


  • Individuele sessie* Particulier € 85 per sessie (incl. BTW)
  • Indiciduele sessie* Bedrijven  € 120 per sessie (incl. BTW)

      * Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.


  • Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een sessie bij mij te boeken. Zie ook mijn stukje over Legolas.

Inspirerende muziek

Luister ik graag

Natuurcoaching

Waarom coach ik in de Natuur?


Coaching in de natuur biedt meer mogelijkheden dan coaching in een praktijkruimte. De fysieke beweging tijdens de coaching samen met de invloed van de natuur zorgen voor ontspanning en rust. Je bent zelf ook deel van de natuur! De natuur is zonder oordeel en daarmee een voorbeeld van je oorspronkelijke staat van zijn. In mijn coaching gebruik ik de natuur om contact te maken met je gevoel/je intuïtie: je innerlijke wijsheid. Via je gevoel/intuïtie heb je toegang tot je kennis over je levenspad/je toekomst. In mijn coaching help ik je die te ontdekken. Coaching in de natuur biedt daarmee oneindig veel nieuwe kansen en mogelijkheden.


Tijdens de coaching gebruik ik diverse oefeningen en voorbeelden uit de natuur om inzichten te verkrijgen; bijvoorbeeld: stilte-oefeningen, een natuurlijk labyrint of een levensboom.

Legolas


Sinds januari 2017 is mijn kleinzoon Legolas door zijn moeder ontvoerd en in Peru. In 2019 ben ik samen met mijn zoon lange tijd in Peru geweest om hem weer terug te halen. Helaas is dit nog niet gelukt. Gelukkig hebben wij hem een aantal keren wel kunnen zien.


Op het moment dat de Corona beperkingen het weer toelaten reizen wij samen weer af naar Peru. Tot ik weer terug ben kan ik geen coaching trajecten starten. Op deze website zal ik tijdig nieuwe info hierover plaatsen.


Goede ideeen en support zijn altijd welkom.


Liefde, vrede en geluk, Bart